możesz kupić wprawdzie tańszy sprzęt ale jeśli chodzi o parametry to ten Thorn jest chyba najlepszą opcją

poza tym- najlepiej gdybyś poszukała na allegro i wstawiła linki- wtedy skomentujemy wady i zalety wybranych przez Ciebie modeli

Sprawdzę go i ewentualnie zrobię tak jak radzisz. 

ja osobiście radziłabym jednak dołożyć conieco i znaleść coś z THORNA ze sterowaniem elektromagnetycznym od 1000zł. jeżeli masz taką możliwość bo naprawde warto troche dołożyć
z tych wstawionych ja wybrałabym orplana niewiele ci pomogłam ale zadowolenia z zakupu ci życzę 

, ja pierwszego orbitreka kupiłam za 700 zł. bo też pomyślałam żę poco mi te bajery gdyby mi wtedy ktoś powiedział że to nie tyko bajery to nawet bym sienie zastanawiała tylko dołożyła odrazu i poszukała coś lepszego a tak po 3 miesiącach ćwiczenia miałam tylko kłopoty z ciągłymi awariami i odsyłaniem do serwisu , warto spytać też czy orbitrek jest łożyskowany tzn. czy ruczome cęćsi są na łożyskach bo wtedy wszystko pracuje bardzo cichutko i jest mniej awaryjne

?
nie nie dużo jest to tylko mały śilniczek który ustawia opór nie ma znaczenia jakie obciążenie bo ustawia tylko odległośćmagnesów a to one dają odpowiedni opór plus muj obsługuje wyświetlacz tak czy siak nie widze różnicy w poborze prądu tzn. w rachunkach za prądbzzzt9 napisał(a):. czy dużo prądu pobiera taki sprzęt? wraz ze wzrostem obciążenia rosną kWh na liczniku
rączki są ruchome więc musisz przyjąć jeszcze żę musi być wkoło tyle przestrzeni żeby można było ćwiczyć bo w trzkcie ćwiczeń rączki i pedała wysuwają się do przodubzzzt9 napisał(a):czy długość urządzenia 130cm, to tylko długość podstawy czy całkowita długość wraz z częściami wystających tzn. rączkami?
nie raczej nie wchodzi w gre ich demontarz bo musiałabyś rozbierać całego orbitreka a itak zostanie ci korpus zajmujący dużo miejsca i niebardzo się da go zmieścić w szfiebzzzt9 napisał(a):czy rączki łatwo da się zdemontować? zależy mi na oszczędności miejsca, kiedy będę miała gości.
przyciski wydają dzwięki ale tylko jak się je ustawia w trakcie ćwiczeń nie musisz ich używać jest to sygnał typu "pik" jak przy ustawianiu zegarka elektronicznego raczej nie będzie nikogo budzićbzzzt9 napisał(a):czy sprzęt/przyciski wydają jakieś dźwięki? jeśli tak, to czy da się je wyłączyć?
komfort ćwiczeń jest bardzo dobry sprzęt jest ciężki i stailny ćwiczy się bardzo wygodniebzzzt9 napisał(a):jakbyście porównali komfort ćwiczeń na takim orbitreku i na sprzęcie w siłowni?
mam go od ponad roku i niezamieni,łabym go narazie na rzaden inny

bzzzt9 napisał(a):4. czy sprzęt/przyciski wydają jakieś dźwięki? jeśli tak, to czy da się je wyłączyć? możliwe, że będę ćwiczyć kiedy obok będzie spała inna osoba - nie chcę jej przeszkadzać.
. Mimo iż na moim sprzęcie może rzekomo ćwiczyć osoba ważąca nawet 150kg to często zachodzę w głowę czy to oby jest możliwe. Moja narzeczona, osobnik wagi przepiórczej praktycznie nie nadwyręża urządzenia przez co nie wydaje z siebie odgłosów. Ja natomiast zawodnik klasy super ciężkiej bo aż 121kg
wzmagam w nim dość donośny skowyt. Mimo to odrobina WD-40 na ruchomych elementach urzadzenia zalatwia sprawę. Możnaby powiedzieć, nie posmarujesz nie jedziesz
. Poza tym pozostaje kwestia czy ktoś ma twardy sen czy nie, niektórych jest w stanie wybudzić nawet cichy szept
. Pozdrawiam serdecznie.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość